https://www.interpromet.mk/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/8627683.jpglink
https://www.interpromet.mk/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/8723641.jpglink
https://www.interpromet.mk/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/9324075.jpglink
https://www.interpromet.mk/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/6329862.jpglink

ИНТЕРПРОМЕТ е акционерско друштво за промет на стоки и услуги на големо и мало. Фирмата А.Д. Интерпромет е основана 25.02.1973 во Тетово, во моментов работи со изнајмување на доловен простор во реонот на Тетово. Располага со приближно 30000 метри квадратни деловен простор наменет за изнајмување.